Vilkaviškio turizmo ir verslo informacijos centras, VšĮ

Vištyčio muzikos pakrantė. Kanklės, akordeonas, gitara

Koncertai

Vištyčio muzikos pakrantė laukia ypatingo liepos 31 dienos, šeštadienio vakaro, kurio metu pasirodys du moteriški skirtingas gyvenimo kartas jungiantys duetai, tai Raimonda Kurauskienė (kanklės) ir Milda Kalavinskaitė (kanklės) bei Nomeda Klimauskienė (akordeonas, gitara) ir Aida Klimauskaitė (gitara).
R. Kurauskienė muzikos mokėsi Vilniaus Juozo Tallat - Kelpšos konservatorijoje ir nuo 1992 metų dirba Vilkaviškio muzikos mokykloje. Raimondos pasaulėžiūra neapsiriboja vien tik muzika, savo socialinėmis veiklomis ir iniciatyvomis ji yra puikiai žinoma ne tik Vilkaviškio kraštui, bet ir Lietuvai. R. Kurauskienė yra ir VšĮ "Lions Quest Lietuva" programų instruktorė. Raimondos auklėtinė Milda Kalavinskaitė kankliuodama jau yra įvertinta konkursuose ir laimėjusi prizinių vietų.
Nomeda Klimauskienė yra puikiai žinoma Vištyčio bei Girėnų kraštui. Nomeda groja akordeonu ir gitara, ji yra Girėnų kaimo kapelos vadovė. Šiam kolektyvui energijos ir mokėjimo uždegti kitus galėtų pavydėti ne vienas. O jo vadovė – didžiausias energijos užtaisas. Karantino metu netikėtai gimęs Nomedos ir jos dukros Aidos duetas Vištyčio muzikos pakrantę ketina užburti įstabiomis muzikos spalvomis.
Du nuostabūs duetai liepos 31 d., šį šeštadienį, 20 val. kviečia susitikti prie Vištyčio ežero, greta pėsčiųjų tako, gluosnių pavėsyje, šalia knygų namelio.
Vištyčio muzikos pakrantė tikisi gero oro. Esant nepalankioms oro sąlygoms numatytas atlikėjų pasirodymas neįvyktų ir būtų perkeltas kitai datai dar šią vasarą.
Renginio vietos, oro sąlygų, kitais Vištyčio muzikos pakrantės klausimais Jums padėsime telefonu 8-648-05059.
Renginio metu bus fotografuojama ir filmuojama.