Vilkaviškio turizmo ir verslo informacijos centras, VšĮ

Orientacinis žaidimas "Su gimtadieniu, patriarche!"

Kiti renginiai

Šiemet minime jubiliejines 170-ąsias Jono Basanavičiaus gimimo metines. Šia proga kviečiame dalyvauti orientaciniame žaidime, kurio metu, atsakę į muziejininkų parengtus klausimus, nuvyksite į Jono Basanavičiaus lankytas ar su jo pomėgiais susijusias vietoves ir gausite šaunių mūsų rėmėjų įsteigtų prizų!
Jei norite dalyvauti žaidime, Jums reikės:
ATSAKYTI Į KLAUSIMUS
 Klausimai bus skelbiami Jono Basanavičiaus gimtinės „Facebook“ paskyroje (Jonas Basanavičius), taip pat šio renginio diskusijų skiltyje.
 Klausimų atsakymuose slypės Jono Basanavičiaus lankytos, aprašytos ar kitaip su jo asmenybe ir pomėgiais susijusios vietos.
 Gvildendami užuominas galite naudotis tiek savo žiniomis, tiek pasitelkti draugus ir artimuosius, „Google“ paiešką ar knygas.
 Radę atsakymą į klausimą, skambinkite muziejaus tel. 8 342 69 365, pasakykite teisingą atsakymą ir sužinokite, kur ir kaip atsiimti mūsų rėmėjų įsteigtą prizą.
Prizų skaičius ribotas, tad tik pirmieji teisingai į klausimus atsakę žaidimo dalyviai bus apdovanoti (prizų skaičius kasdien bus skirtingas).
PASVEIKINTI PATRIARCHĄ SU GIMTADIENIU
 Kviečiame visus nuoširdžiai pasidžiaugti, kad prieš 170 metų Lietuvoje gimė Jonas Basanavičius:
atsiėmę prizą nufotografuokite, nufilmuokite ar kitaip užfiksuokite savo sveikinimą Jonui Basanavičiui gimimo dienos proga, sveikinimą įkelkite į komentarus po dienos klausimais.
 Jeigu nuvykti atsiimti prizo negalėsite ar nesuspėsite, tačiau vis tiek bandysite įminti užuominas – fiksuokite šias akimirkas, sugalvokite kitų originalių būdų pasveikinti Joną Basanavičių.
Įkelkite šias akimirkas į savo socialinius tinklus naudodami grotažymę #SuGimtadieniuPatriarche ir pažymėdami mus – @lnmuziejus bei @jonasbasanavicius.
 Žaidimas vyks lapkričio 23–26 dienomis nuo 11 valandos įvairiose Lietuvos vietose.