Vilkaviškio turizmo ir verslo informacijos centras, VšĮ

Vištyčio muzikos pakrantė. VIOLONČELIŲ DUETAS

Koncertai

Dviejų violončelių duetas- CELLOSOUND (lietuviškai - violončelės skambesys). Duetą sudaro dvi violončelininkės Ana Šidlauskienė ir Gintarė Žemaitė.
Abidvi muzikantės baigė Vytauto Didžiojo universiteto Muzikos akademijos violončelės magistrantūros studijas. Ana ir Gintarė yra profesionalios atlikėjos ir abidvi griežia Kauno filharmonijos ir Kauno valstybinio muzikinio teatro orkestruose, aktyviai dalyvauja įvairiuose projektuose ir koncertuose. Dažnas grojimas kartu orkestruose, projektuose, o taip pat stipri bičiulystė paskatino merginas susivienyti ir pradėti groti kartu duete CELLOSOUND.
Duetas atlieka ne tik klasikinius kūrinius, pačios atlikėjos aranžuoja ir pop dainas dviem violončelėms.
CELLOSOUND be galo džiaugiasi tapsianti Vištyčio muzikos pakrantės renginių ciklo dalimi ir nekantriai laukia galimybės pasidalinti muzika su klausytojais.
Tai bus paskutinis šios vasaros Vištyčio muzikos pakrantės vakaras. Vištyčio muzikos pakrantės renginių ciklą baigsime kartu su CELLOSOUND.
CELLOSOUND rugpjūčio 7 d., šį šeštadienį, 20 val. kviečia susitikti prie Vištyčio ežero, greta pėsčiųjų tako, gluosnių pavėsyje, šalia knygų namelio.
Vištyčio muzikos pakrantė tikisi gero oro. Esant nepalankioms oro sąlygoms numatytas atlikėjų pasirodymas būtų perkeltas į Vištyčio bendruomenės namus.
Renginio vietos, oro sąlygų, kitais Vištyčio muzikos pakrantės klausimais Jums padėsime telefonu 8-648-05059.
Renginio metu bus fotografuojama ir filmuojama